Over

Over Rick Visuals

Mijn naam is Rick Cosijn. Ik ben een enthousiaste filmmaker met een passie voor het vertellen van verhalen via beeld. Op jonge leeftijd was ik al vaak te vinden met een camera in mijn handen. Een goed voorbeeld hiervan was het 50 jarige trouwfeest van mijn opa en oma, toen ik zelf 15 was. Onbewust was hier mijn passie voor film geboren. Lees meer over mijn passie voor beeld.

Deze hobby begon langzamerhand serieuzer te worden toen ik besloot om de opleiding ‘Film en Audiovisuele Media’ te volgen aan de Dutch Filmers Academy. Naarmate deze opleiding vorderde, ben ik een aantal keren gevraagd om een bruiloft vast te leggen voor kennissen. Hier ontdekte ik dat het maken van trouwfilms enorm voldoenend is voor mij. De blije gezichten van bruidsparen na het zien van mijn trouwfilms maakt dit werk ontzettend leuk!

In mijn trouwfilms leg ik niet alleen de belangrijkste momenten van een bruiloft vast. Ik probeer ook de belangrijkste eigenschappen van het bruidspaar te verwerken. Het maken van een grijpende film is iets waar ik veel uitdaging in zie en wat ik met veel plezier doe.

Graag kom ik in contact om jullie beter te leren kennen. Doordat ik vanuit Gouda werk, is het voor mij mogelijk om overal snel te komen. Tijdens een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek vertel ik jullie graag meer over mijn passie voor het filmmakerschap en hoe dat in jullie trouwfilm terug te vinden zal zijn. 

Copyright © 2018-2020
Rick Visuals