BRUILOFT VASTLEGGEN

Ook een meeslepende trouwfilm van de belangrijkste dag uit je leven? Waar foto’s een momentopname zijn, is een film een sfeeropname. Met trouwfilms beleef je jullie speciale dag telkens opnieuw, wanneer je maar wilt. Telkens weer gevuld met diezelfde emoties als wanneer je naar het altaar loopt.

Trouwfilm laten maken

Trouwfilms zijn jullie mooiste momenten verpakt in boeiende films. Het bewegende beeld van film, gecombineerd met een boeiende montage samen met meespelende muziek zorgt voor een prachtige herinnering. Voor jullie, je familie, vrienden of je kinderen. De details van jullie speciale dag blijven bewaard. Zelfs de details die jullie op de dag zelfs niet opgevallen waren.

Tijdens de bruiloft zal ik onopgemerkt filmen. Dit zorgt ervoor dat de beelden spontaan zijn en ik niet afleidend ben voor de gasten van jullie feest. 

Voorbeeld

Ervaar zelf hoeveel emotie vastgelegd wordt in een trouwfilm.

ASTRID & Martin

Op een prachtige dag in april zeiden Astrid en Martin samen met hun kind Aaron het Ja-woord tegen elkaar!

Kijk mee en geniet ook van deze prachtige dag!

Jules & Elcke

Met 4 pony’s en een koets was de bruiloft van Jules en Elcke er één om te onthouden! Op een mooie en zonnige dag hebben zij elkaar het ja-woord gegeven.

Bekijk de film en herbeleef hun speciale dag!

Kwaliteit in details

Willen jullie de belangrijkste momenten van jullie bijzondere dag jaren later kunnen herbeleven? Met een trouwfilm laat je alle details zorgvuldig vastleggen. Iedere gebeurtenis wordt in detail vastgelegd. Van het klaarmaken in de ochtend, tot het sfeervolle afsluitende feest en alles ertussenin. Alles blijft bewaard. 

Het thema van jullie trouwfilm wordt bepaald door jullie bruiloft. Jullie dag, jullie momenten, jullie liefde. Dit resulteert in een gepersonaliseerde film die beladen is met emotie. 

Al ideeën over jullie trouwfilms? Jullie persoonlijke voorkeuren worden meegenomen waardoor de film echt van jullie wordt. Zwart-wit of kleur, energieke of rustige muziek; van alles is mogelijk. 

Veel gestelde vragen

Een ontmoetingsgesprek is altijd vrijblijvend. Het is belangrijk dat jullie als bruidspaar een klik hebben met mij als filmmaker. Dit ontdekken we tijdens dit gesprek. Ook zal ik jullie bevragen over wensen die jullie hebben betreffende jullie trouwfilm. 

Uiteraard is dit mogelijk. De pakketten zijn gemaakt ter indicatie. Iedere bruiloft verschilt van elkander, waardoor de pakketten niet bij iedereen zal aansluiten. Kom in contact om te bespreken wat jullie graag anders zien. 

Voor mij is het belangrijk dat een film ook tastbaar wordt. Daarom lever ik, naast een digitale downloadlink, jullie trouwfilms ook altijd via een gepersonaliseerde usb-stick.

De gestreefde montage tijd is tussen de 2 en 6 weken; afhankelijk van de drukte.

Ja, ik wil!

Heb je een goed gevoel gekregen over mijn werk? Neem dan contact met mij op om te checken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Graag leer ik jullie beter kennen in een vrijblijvend ontmoetingsgesprek. Tijdens dat gesprek kunnen we alle details bespreken. Doordat ik centraal in Zuid-Holland gebaseerd ben, kan ik zonder problemen door heel Nederland werken.

GEEF ME EEN BELLETJE

Klik op het icoontje

STUUR EEN MAIL

Klik op het icoontje

Wat anderen over mij zeiden

''Ik had vooraf nooit verwacht dat het resultaat zo mooi zou zijn! De videograven waren heel respectvol te werk gegaan''
Elcke & Jules
''Tijdens onze bruiloft hadden we amper door dat er gefilmd werd. Zelfs na meerdere malen terugkijken blijft de film super mooi.''
Astrid & Martin

De filmmaker

Een persoonlijke klik tussen het bruidspaar en de filmmaker is bepalend voor het succes van de opnames. Hierdoor worden de trouwfilms echt uniek. Al langere tijd loop ik met een camera in mijn handen. Hierdoor heb ik veel ervaring met het mooi in beeld brengen van evenementen en gebeurtenissen. Meer over de filmmaker:

Meer over de filmmaker

Klik op het icoontje

portretfoto van rick cosijn
Rick Cosijn

Copyright © 2018-2020
Rick Visuals